
FILETY Z DORSZA W ŚMIETANIE
FILETY Z DORSZA W ŚMIETANIE 2 PORCJA SKŁADNIKI: 2 filety
FILETY Z DORSZA W ŚMIETANIE 2 PORCJA SKŁADNIKI: 2 filety
PIERNIK Z JABŁKAMI 15 PORCJI SKŁADNIKI: 2 szklanki mąki –
ŁOSOŚ W BROKUŁOWYM SOSIE 2 PORCJE SKŁADNIKI: łosoś wędzony sałatkowy
POMIDORY NADZIEWANE RYBKĄ 2 PORCJE SKŁADNIKI: 2 pomidory – 370
Pory w szynce z sosem z serka topionego Pory w
Mięsna potrawka z makaronem Mięsna potrawka z makaronem zawiera w
Indyk z bananem zapiekany w sosie curry Indyk z bananem
Sałatka z kurczaka z serem pleśniowym i pestkami dyni 3
3 PORCJE SKŁADNIKI: surowy ryż – 50 g, fasolka szparagowa
2 PORCJE SKŁADNIKI: makaron świderki – 100 g, 2 łyżki
1 PORCJA SKŁADNIKI: makaron do spaghetti – 40 g, serek
2 PORCJE SKŁADNIKI: pomarańczowe kokardki z makaronu – 40 g,
2 PORCJE SKŁADNIKI: makaron zielony do spaghetti – 50 g,
FILETY Z DORSZA W ŚMIETANIE 2 PORCJA SKŁADNIKI: 2 filety
ŁOSOŚ W BROKUŁOWYM SOSIE 2 PORCJE SKŁADNIKI: łosoś wędzony sałatkowy
4 PORCJE SKŁADNIKI: dorsz mielony – 300 g, ser parmezan
4 PORCJE SKŁADNIKI: 500 g płatów śledziowych, 2 cebule –
PIERNIK Z JABŁKAMI 15 PORCJI SKŁADNIKI: 2 szklanki mąki –
3 PORCJE SKŁADNIKI: truskawki po odmrożeniu – 300 g, 1
5 PORCJI SKŁADNIKI: 6 kiwi po obraniu – 450 g,
4 PORCJE SKŁADNIKI: 1 jogurt rodzinny Danona – 540 g,
POMIDORY NADZIEWANE RYBKĄ 2 PORCJE SKŁADNIKI: 2 pomidory – 370
Pory w szynce z sosem z serka topionego Pory w
GUACAMOLE POSYPANE SEREM KOZIM Guacamole posypane serem kozim (na bazie
3 PORCJE SKŁADNIKI: ugotowany kurczak – 300 g, 1 kostka
Sałatka z kurczaka z serem pleśniowym i pestkami dyni 3
3 PORCJE SKŁADNIKI: rawioli z serem – 50g, brokuły po
4 PORCJE SKŁADNIKI: 1 puszka koktajlu owocowego w lekkim syropie
3 PORCJE SKŁADNIKI: pierś z indyka ugotowana – 100g, a
3 PORCJE SKŁADNIKI: cukinia – 140 g, kiełbasa szynkowa z
4 PORCJE SKŁADNIKI: 4 plastry polędwicy z indyka – 200
4 PORCJE SKŁADNIKI: surowa pierś z kurczaka – 500 g,
4 PORCJE SKŁADNIKI: Ugotowane w osolonej wodzie i odcedzone borowiki
1 PORCJA SKŁADNIKI: ½ kostki bulionu drobiowego, 1 duże dojrzałe,
5 PORCJI SKŁADNIKI: wołowina bez kości – 500 g, wieprzowina
1 PORCJA SKŁADNIKI: ½ obranej gruszki – 100 g, łodyga
2 PORCJE SKŁADNIKI: 1 puszka groszku konserwowego – 240 g,