
Mazurek kajmakowy
MAZUREK KAJMAKOWY 20 PORCJI SKŁADNIKI: 1 puszka masy krówkowej –
MAZUREK KAJMAKOWY 20 PORCJI SKŁADNIKI: 1 puszka masy krówkowej –
BABKA DROŻDŻOWA 20 PORCJI SKŁADNIKI: mąka pszenna 500 g, cukier
JAJKA Z CHRZANEM (4 PORCJE) To bardziej z tradycyjnych przystawek wielkanocnych.
JAJKA Z AWOKADO (4 PORCJE) Odmienną od tradycyjnych jaj z
ŻUREK WELKANOCNY (6 PORCJI) Żurek wielkanocny jest bardzo treściwy, przez
Mięsna potrawka z makaronem Mięsna potrawka z makaronem zawiera w
Indyk z bananem zapiekany w sosie curry Indyk z bananem
Sałatka z kurczaka z serem pleśniowym i pestkami dyni 3
3 PORCJE SKŁADNIKI: surowy ryż – 50 g, fasolka szparagowa
2 PORCJE SKŁADNIKI: makaron świderki – 100 g, 2 łyżki
1 PORCJA SKŁADNIKI: makaron do spaghetti – 40 g, serek
2 PORCJE SKŁADNIKI: pomarańczowe kokardki z makaronu – 40 g,
2 PORCJE SKŁADNIKI: makaron zielony do spaghetti – 50 g,
FILETY Z DORSZA W ŚMIETANIE 2 PORCJA SKŁADNIKI: 2 filety
ŁOSOŚ W BROKUŁOWYM SOSIE 2 PORCJE SKŁADNIKI: łosoś wędzony sałatkowy
4 PORCJE SKŁADNIKI: dorsz mielony – 300 g, ser parmezan
4 PORCJE SKŁADNIKI: 500 g płatów śledziowych, 2 cebule –
MAZUREK KAJMAKOWY 20 PORCJI SKŁADNIKI: 1 puszka masy krówkowej –
BABKA DROŻDŻOWA 20 PORCJI SKŁADNIKI: mąka pszenna 500 g, cukier
PIERNIK Z JABŁKAMI 15 PORCJI SKŁADNIKI: 2 szklanki mąki –
3 PORCJE SKŁADNIKI: truskawki po odmrożeniu – 300 g, 1
JAJKA Z CHRZANEM (4 PORCJE) To bardziej z tradycyjnych przystawek wielkanocnych.
JAJKA Z AWOKADO (4 PORCJE) Odmienną od tradycyjnych jaj z
JAJA ZAPIEKANE Z ŻÓŁTYM SEREM 2 PORCJE SKŁADNIKI 2 jajka
POMIDORY NADZIEWANE RYBKĄ 2 PORCJE SKŁADNIKI: 2 pomidory – 370
Sałatka z kurczaka z serem pleśniowym i pestkami dyni 3
3 PORCJE SKŁADNIKI: rawioli z serem – 50g, brokuły po
4 PORCJE SKŁADNIKI: 1 puszka koktajlu owocowego w lekkim syropie
3 PORCJE SKŁADNIKI: pierś z indyka ugotowana – 100g, a
3 PORCJE SKŁADNIKI: cukinia – 140 g, kiełbasa szynkowa z
4 PORCJE SKŁADNIKI: 4 plastry polędwicy z indyka – 200
4 PORCJE SKŁADNIKI: surowa pierś z kurczaka – 500 g,
4 PORCJE SKŁADNIKI: Ugotowane w osolonej wodzie i odcedzone borowiki
ŻUREK WELKANOCNY (6 PORCJI) Żurek wielkanocny jest bardzo treściwy, przez
1 PORCJA SKŁADNIKI: ½ kostki bulionu drobiowego, 1 duże dojrzałe,
5 PORCJI SKŁADNIKI: wołowina bez kości – 500 g, wieprzowina
1 PORCJA SKŁADNIKI: ½ obranej gruszki – 100 g, łodyga